Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöllek! Samu-Bognár Bernadett vagyok a 3 HILLS decor alapítója.

Tanítóként dolgoztam 6 éven keresztül, és mindig is szerettem a kreatív foglalkozásokat. 2019-ben költöztünk saját lakásunkba és alig vártam, hogy saját készítésű, egyedi dekorációkkal csinosítgassam, díszítsem a lakást.

Amikor már minden évszaknak megfelelő dísszel rendelkezett a lakás, férjem és barátaim bíztatására nekivágtam egy facebook oldal létrehozásának. Eleinte csak feltöltöttem a kész díszekről a képeket, aztán egyre többen érdeklődtek, hogy hol lehetne megvásárolni ezeket a dekorációkat, illetve egyedi ötletek elkészítésével is megkerestek.

Időközben megszületett a gyermekem és amikor ő szundizott én díszeket készítettem, és a facebookon keresztül értékesítettem, nappal pedig együtt szereztük be a különböző alapanyagokat. A karácsonyi és a húsvéti időszakban már sokan megkerestek a különböző dekorációkért és bizony rengeteg munka volt a csomagok összekészítésével, feladásával, számlázásával. Ekkor gondoltam előszőr arra, hogy egy webshop jelentősen megkönnyítené a vásárlás folyamatát és a rendelések kezelése is gördülékenyebbé válna.

2022. szeptemberében sikerült elindítanom ezt a webshopot ami remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket és megtaláljátok a nektek tetsző dekorációt. 

Szeretem a kihívásokat, ezért továbbra is várom egyedi megrendeléseket facebook oldalon, e-mailben vagy itt a webshopon.